Investicije

Naziv projekta: Zasebni tehnološki park – Ljubljana

Od faze planiranja, do razvoja in kasneje komercializacije, bo nov tehnološki park služil kot nekakšen katalist za promocijo tehnoloških rešitev in inovacij. Še posebej se bo osredotočal na področja interneta stvari  (Internet of Things) in energetskih rešitev.

Vizija parka

Razvoj inovativnih in pronicljivih tehnologij in rešitev za poslovni in zasebni sektor. Ciljni trgi bodo Evropa s poudarkom na lokalnem znanju.

Tehnološki park bo stremel k razvoju priložnosti, nudenju tehnološke in finančne podpore lokalnim strokovnjakom, inovatorjem in znanstvenikom – od ideje do razvoja ter dalje do faze komercializacije.

 

Kako bo potekalo vključevanje podjetnikov

Vzpostavili bomo organiziran proces za iskanje in podporo StartUp-ov, ki delujejo na področju Interneta stvari (IoT) in energetskih rešitev.

Po zaključeni fazi iskanja in preverjanja, se bo za vsako podjetje, ki bo pristopilo, pripravil poslovni načrt – podjetje pa bo tudi prejelo investicijo, s strani povezanih investitorjev.

Investitorji bodo StartUpu nudili tehnično in strokovno podporo, prav tako bodo podjetniki dobili mentorja z mednarodnimi izkušnjami, ki jim bo svetoval in pomagal do faze lansiranja produkta.

 

Trenutno stanje projekta

Vzpostavljanje lokalnega predstavništva do začetka leta 2018.

Podjetje Agencija Znajdi se d.o.o. prevzema vlogo kontaktne točke.

 

Ekipa

Vodja projekta: Adam Geyser

Kontakt

GSM: 051 797 050

TEL: 01 44 25 770

e-pošta: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Predstavnik za Slovenijo: Robert Dvoršek

Kontakt:

GSM: 041 671 134

Tel: 07 49 20 713

e-Pošta: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.